Dragi sponzori i suradnici,

S velikim zadovoljstvom želimo izraziti našu duboku zahvalnost svim vama koji ste omogućili uspješno održavanje 17. Epidaurus festivala. Vaša podrška i angažman ključni su bili za ostvarenje ovog izvanrednog kulturnog događaja koji je obogatio našu zajednicu i ljude širom svijeta.

Ovaj festival zauvijek će ostati zapisan u srcima i umovima svih nas koji smo ga doživjeli, i to ne bi bilo moguće bez vašeg nesebičnog doprinosa. Vaša financijska podrška, tehnička ekspertiza, logistička pomoć i darovi u prirodi omogućili su da Epidaurus festival dosegnuo nove visine i ostvario svoju svrhu – promicanje umjetnosti, kulture i kulturnog dijaloga.

Hvala vam što ste prepoznali važnost ovog događaja te ste se odlučili podržati našu viziju. Vaša podrška bila je ključni čimbenik koji je omogućio dolazak istaknutih umjetnika iz različitih krajeva svijeta, stvarajući time raznolik i bogat program. Zahvaljujući vašem doprinosu, naša publika uživala je u raznovrsnim kazališnim predstavama, koncertima, izložbama i radionicama koje su inspirirale i oplemenile naše živote.

Također, ne možemo dovoljno istaknuti vašu potporu u promociji i marketingu festivala. Vaša suradnja omogućila nam je dosezanje nove publike i proširivanje naše poruke o važnosti kulture i umjetnosti u suvremenom društvu.

 

U ovom posebnom trenutku, želimo se posebno zahvaliti našim glavnim sponzorima Adriatic Luxury Hotels, Turistička zajednica općine Konavle i Zračna luka Dubrovnik koji su nas podržali tijekom cijelog procesa pripreme i realizacije festivala. Vaša dugoročna posvećenost i vjernost našem događaju osigurali su njegovu kontinuiranu uspješnost.

Također, hvala svim suradnicima, volonterima i timu organizatora koji su uložili neizmjerni trud kako bi festival bio bezprijekoran. Vaša strast i posvećenost ključni su za stvaranje atmosfere gostoprimstva i topline koju su naši posjetitelji osjetili tijekom svakog trenutka festivala.

Na kraju, želimo istaknuti da je vaša podrška ne samo doprinijela uspjehu ovogodišnjeg Epidaurus festivala, već će ostaviti trajan i pozitivan utjecaj na umjetnost i kulturu naše zajednice.

S iskrenom zahvalnošću,

Ivana Marija Vidović / glavna organizatorica

Generalni sponzori festivala

Applause

Ostali sponzori i suradnici

Medijski pokrovitelji

Restaurant Leut - Restaurant Dalmacija - Konavoski Dvori

Scroll to Top